Nokia MixRadio met widget en notificatiebalk-opties

Nokia heeft haar muziek-app Nokia MixRadio bijgewerkt naar een nieuwe versie. Met de update die is uitgebracht is het mogelijk om sneller de muziekspeler te bedienen. Je kunt naast de opties in de berichtenbalk nu ook gebruik maken van de MixRadio widget.

Nokia MixRadio

De muziek-applicatie Nokia MixRadio is geüpdatet in de Google Play Store. Met de nieuwe versie van de applicatie is het mogelijk om vanuit je notificatiebalk de muziekspeler te bedienen. Zo is het mogelijk om een nummer leuk te vinden of om juist niet leuk te vinden. Op basis van deze beoordeling wordt de afspeellijst met muziek verder aan je wensen aangepast.

Nieuw is ook de widget. Met de widget van MixRadio vind je dezelfde functies als in de notificatiebalk. Voortaan hoef je niet meer heel de applicatie te openen en daar de speler te bedienen. De widget heeft een vast formaat die je op een van je homescreens kunt plaatsen. Met Nokia MixRadio kan je gratis muziek luisteren vanuit verschillende afspeellijsten die je zelf kunt samenstellen, zonder advertenties. Wel kan je maximaal zes keer een nummer overslaan per uur.

De update voor Nokia MixRadio is vanaf nu te downloaden via onderstaande button uit de Google Play Store.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel