HERE Maps rolt update uit in Play Store met ‘delen’

Het ontwikkelteam van Nokia, wat ook verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van de navigatie-app HERE heeft een update uitgebracht in de Google Play Store. Met de nieuwste versie van HERE Maps komen we een aantal opties tegen die we eerder tegenkwamen in de beta-versie van de applicatie.

HERE Maps: delen

Een interessant alternatief voor Google Maps is de navigatie-app HERE. Deze applicatie is ontworpen door het ontwikkelteam van Nokia en is ook verantwoordelijk voor de launcher Z-Launcher. Nokia heeft een update uitgebracht voor de app HERE en daarbij is de stabiele versier uitgebracht met functies die we kennen uit de beta-versie.

HERE Maps delen

Vanaf nu kan je vanuit HERE je route en een lijst met een routebeschrijving delen via SMS, e-mail en via andere platformen. Je kunt daarnaast ook nog steeds voor de optie kiezen om je route te delen via Glympse. Hierdoor kunnen anderen realtime je route volgen gedurende een bepaalde tijd.

Tot slot kan je er voor kiezen om de zogenoemde ‘Surfer Dude’ stem weer te downloaden voor tijdens het navigeren. HERE kan gratis gedownload worden via onderstaande button uit de Play Store.

HERE WeGo Maps & Navigation
HERE WeGo Maps & Navigation
Ontwikkelaar: HERE Apps LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel