NS International app krijgt update met tickets en treinsamenstelling

De Android-app van NS International is bijgewerkt naar een nieuwe versie. Met de NS International app is het mogelijk om voortaan meer informatie te krijgen omtrent reizen, storingen en tickets. De update is vooral handig voor mensen die met Thalys reizen, maar ook voor andere internationale treinen is de app weer verder uitgebreid.

NS International app

De applicatie van NS International is bijgewerkt naar versie 3.0.1. Na de update kan je een aantal nieuwe functies gebruiken in de app. Het is vanaf nu mogelijk om ticketprijzen op te vragen via de app van NS International en daarnaast kan je ook vanuit de applicatie tickets kopen. Wanneer je tickets wilt kopen, wordt je doorgeleid naar de mobiele website maar worden de gegevens wel onthouden.

NS International app

Een andere nieuwe functie in de NS International app is de mogelijkheid om de treinsamenstelling te bekijken. Het gaat hierbij om de samenstelling van de Thalys op stations in Nederland. De vakverdeling laat zien waar je welk rijtuig kunt vinden.

NS International app

In het reisadvies worden nu ook de storingen binnen Nederland meegenomen. Tevens is het nu mogelijk om routes te plannen vanaf je huidige positie naar het vertrek- of aankomststation. In de applicatie vind je nu ook aanvullende informatie over het reizen met internationale treinen.

De update voor de NS International app is vanaf nu te downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

NS International
NS International
Ontwikkelaar: NS International
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel