NS KidsApp: iedere treinreis een avontuur voor kinderen met nieuwe app

De NS heeft een applicatie uitgebracht onder de naam ‘NS KidsApp’. Met deze applicatie moet voor kinderen iedere treinreis een speciaal uitje worden. Kinderen maken samen met hun ouders van een treinreis een avontuur.

NS KidsApp

De Nederlandse Spoorwegen hebben een nieuwe applicatie uitgebracht in de Google Play Store. Kinderen kunnen samen met hun ouders van iedere treinreis een avontuur maken. Dit kan met de nieuwe NS KidsApp. In de interactieve game vind je de karakters ‘Oei en Knoei’. Deze monsters laten je in en om de trein opdrachten uitvoeren.

NS KidsApp

Dankzij de toevoeging van Motion Tracking en augmented reality kunnen er verschillende scènes ingestart worden waar het kind natuurlijk een rol in krijgt. De opdrachten worden vastgelegd in een video en na het uitvoeren van de verschillende opdrachten wordt de complete film gemaakt; inclusief aftiteling. Natuurlijk komen hier ook de kleurrijke monsters ‘Oei en Knoei’ in voor.

De NS KidsApp is niet alleen leuk voor ouders en kinderen zelf. Door je leukste video te delen met de rest van de wereld via de hashtag #NSkids, kan je verschillende prijzen winnen en kan het zijn dat je video door verschillende stations te zien zal zijn. NS KidsApp is gratis te downloaden uit de Play Store via onderstaande button.

NS KidsApp
NS KidsApp
Ontwikkelaar: Nederlandse Spoorwegen
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel