Arriva app: je reis per openbaar vervoer plannen door heel Nederland

Openbaar vervoersbedrijf Arriva heeft een eigen Android-applicatie uitgebracht. De applicatie is al enkele maanden in ontwikkeling en vanaf nu is de app te downloaden voor de smartphone-gebruikers. Arriva had tot nu geen eigen app voor Nederland. Met de app Arriva Planner kan je door heel Nederland je reis plannen met het openbaar vervoer.

Arriva app Nederland

Vanaf nu is de app van Arriva te downloaden uit de Google Play Store. Het is de eerste applicatie van het bedrijf. De app ‘Arriva Planner’ zoals de applicatie voluit heet kan gebruikt worden voor het opvragen van reisinformatie door heel Nederland en laat je tevens ook je reis per openbaar vervoer plannen.

Zoals gezegd kan je de app door heel Nederland gebruiken, dus ook treinen en bussen van andere vervoerders worden in de reisplanner meegenomen. Via de app van Arriva kan je tevens inzicht krijgen in de OV-Chipkaart oplaadpunten, hiervoor laat de app een Google Maps kaart zien. Via het menu zie je de vertrektijden van bussen bij haltes in de buurt en worden de lijnen getoond die deze halte aandoen.

De reisadviezen die via de Arriva Planner worden gegeven kunnen worden bewaard waarbij je notificaties in kunt stellen voor als er wijzigingen in de route zijn. Je kunt iedere melding voor zich in- of uitschakelen. Er is ook een mogelijkheid om een herinnering te krijgen als je bijna bij de halte bent en een melding om niet vergeten uit te checken met je OV-Chipkaart.

Downloaden

Via onderstaande button kan je de Arriva Planner app downloaden uit de Google Play Store.

Arriva
Arriva
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel