Nu.nl brengt update uit voor Android-applicatie

De Android-applicatie van de nieuwssite Nu.nl heeft een update gekregen. De update van Nu.nl bevat voornamelijk verbeteringen in de gebruiksvriendelijkheid van de applicatie; met onder meer de terugkeer van de push-notificaties.

In de Play Store is de update verschenen van de nieuws-app Nu.nl. Nu.nl heeft in de update de push-notificaties weer teruggebracht. Bij de notificaties krijgt de gebruiker een melding bij belangrijk nieuws of voor onderwerpen die de gebruiker interesseert. Ook voor voetbal-nieuws kan een gebruiker de notificaties krijgen.

Nu.nl update

Nu.nl heeft tevens de videospeler binnen de applicatie voorzien van een nieuw soort videospeler. Bij het bekijken van video’s in nieuwsberichten zal de standaard videospeler gebruikt worden op het toestel. Om het nieuws beter te ordenen zijn diverse katernen (zoals economie en sport) voorzien van een eigen kleurstijl. Hierdoor heeft de gebruiker sneller overzicht in een katern. De Nu.nl update brengt ook een fix voor het swipen en openen van artikelen.

NU.nl - Nieuws, Sport & meer
NU.nl - Nieuws, Sport & meer
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel