Oehoe app: inzicht in je abonnementen, contracten en verplichtingen

Een abonnement op Spotify, een contract voor je mobiele abonnement, je autoverzekering en ga zo maar door. We hebben (misschien ongemerkt) bij elkaar veel verplichtingen en missen we misschien het overzicht. De Nederlandse ontwikkelaars van Oehoe hebben hierop de Oehoe app uitgebracht en hiermee heb je controle over je abonnementen.

Oehoe app

Project Oehoe is een dienst waarmee je de baas blijft over je verplichtingen, zoals abonnementen. Oehoe begon als web-app en is vanaf vandaag ook te vinden in de Google Play Store voor Android. De applicatie moet het makkelijker en overzichtelijker maken om inzicht te krijgen in je abonnementen en contracten. De Oehoe app geeft je een seintje als het tijd is om te verlengen, over te stappen of de dienst te beëindigen.

Oehoe app

Abonnementen, contracten en verplichtingen

Bij het eerste gebruik van de applicatie voer je in welke abonnementen, contracten en verplichtingen je hebt. Denk aan een abonnement op Spotify, een contract bij de internetaanbieder en natuurlijk gas, water en licht. Ook je verzekeringen en hypotheek kan je ingeven, en mocht je een icoontje missen dan kan je deze zelf toevoegen.

Oehoe app

Als je alles hebt ingevoerd, zie je precies wat je maandelijks kwijt bent aan deze verplichtingen. Je kunt een herinnering krijgen als je contract bijna afloopt. Zo kan je kijken of bijvoorbeeld je zorgverzekering voordeliger kan, of dat je je abonnement op het tijdschrift stopzet. Je logt in met je account en de waarschuwing krijg je via de mail.

Oehoe app

Downloaden

De Oehoe app is gratis te downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

Oehoe
Oehoe
Ontwikkelaar: Tijmen Bruggeman
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel