Officieel bevestigd: Google Home komt dit jaar naar Nederland

Google gaat het Google Home product ook in Nederland lanceren, binnenkort heeft iedereen een handige assistent in huis. Google Home is de slimme luidspreker van de zoekgigant die op commando allerlei handelingen kan verrichten.

Google Home dit jaar verkrijgbaar

Gisteren werden tijdens Google I/O tal van nieuwe functies aangekondigd voor de Google Assistant. Zo begrijpt de assistent binnenkort ook meerdere vragen die in één zin worden gesteld. Maar er waren meer nieuwe functies die je in het Google Assistant bericht kunt teruglezen. Duidelijk is dat Google hard heeft gewerkt aan haar Assistant en dat resulteert in de komst van de Google Home speaker naar Nederland.

Google Home kleuren

Google is van plan om de Google Home uit te rollen naar 80 nieuwe landen waaronder Nederland, België werd niet expliciet genoemd. Er is ook nog geen datum gegeven waarop de assistent te koop zal zijn. In buurland Duitsland is Google Home al enige tijd te krijgen bij diverse elektronicawinkels. Daar kost de speaker rond de 129 euro, het valt te verwachten dat Google Home ook in Nederland dit prijskaartje zal krijgen.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel