Officiële Nokia 6 (2018) foto’s opgedoken: dit is het nieuwe toestel

Nokia komt met de introductie van een nieuwe smartphone dit jaar. Het is de Nokia 6 (2018) waarover al een aantal dingen bekend zijn. Nu zijn de officiële foto’s van het toestel uitgelekt. De verwachting is dat het toestel morgen al aangekondigd gaat worden.

Nokia 6 (2018) foto’s

HMD Global kwam vorig jaar met de introductie van haar eerste Nokia-smartphone met Android; de Nokia 6. Bijna twee maanden later was daar de Europese release. Nu lijkt het bedrijf opnieuw eerst de nieuwe Nokia in China te willen presenteren. Het gaat om de Nokia 6 (2018) die vermoedelijk tijdens het Mobile World Congress een Europese aankondiging krijgt. Nu zijn er foto’s opgedoken van het nieuwe toestel.

De Nokia 6 (2018) zal in tegenstelling tot eerdere berichten niet over een 18:9 beeldverhouding beschikken, maar over een display met 16:9 beeldverhouding. De smartphone krijgt de vingerafdrukscanner aan de achterzijde, waar hij momenteel aan de voorzijde is geplaatst. Daarnaast zal de 2018-editie van de Nokia 6 voorzien zijn van een scherm met 5,5 inch grootte en Full-HD resolutie, dit verandert dus niet.

Nokia 6 (2018) foto

Eerder werd al gesproken over een Qualcomm Snapdragon 630 processor, 4GB RAM en 32GB/64GB opslagruimte. De camera aan de achterkant zal bij de Nokia 6 (2018) 16 megapixel tellen (is nu ook het geval) en een 8  megapixel front-camera. De accu krijgt een capaciteit van 3000 mAh en we vermoeden dat Nokia het toestel direct van Android 8.0 Oreo voorziet. Wat verder opvalt is dat de navigatietoetsen op het scherm zelf worden weergegeven en niet (meer) eronder.

Nokia 6 (2018) range foto 3

De Chinese release zou morgen gepland staan. Zodra er meer bekend is over de Nokia 6 (2018) houden we je uiteraard op de hoogte.

Nokia 6 (2018) foto

Update 14:15 uur: er zijn nog veel meer foto’s opgedoken nu een webwinkel het toestel ‘per ongeluk’ al heeft gepubliceerd. We hebben de nieuwe foto’s direct toegevoegd aan dit artikel.

Update 5 januari: het toestel is zojuist officieel aangekondigd.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel