Evan Blass: officiële release Android P is op 20 augustus

Niemand minder dan Evan Blass heeft weer van zich laten horen. Deze keer heeft de bekende leaker meer informatie over de uitrol van Android P. De opvolger van Oreo komt nog deze maand, zo laat hij weten.

Android P op 20 augustus

Nog 18 nachtjes slapen, dan is de introductie van Android P. Volgens leaker Evan Blass zal Google op maandag 20 augustus de officiële versie van Android P vrijgeven. Hij deelt deze informatie met een foto van een kalender waarop de datum 20 augustus is voorzien van de letter P. Vorig jaar werd op maandag 21 augustus de introductie van Android Oreo gehouden.

Android P 20 augustus

Google is de afgelopen maanden druk bezig geweest met het testen van Android P. Dit deed het bedrijf met vijf Developer Previews en vier Beta-versies, waarbij de laatste versies eind vorige maand werden uitgebracht. Anders dan bij eerdere Android-versies werd de beta niet alleen beschikbaar gesteld voor de Pixel-toestellen maar bijvoorbeeld ook voor de OnePlus 6, Nokia 7 Plus en Sony Xperia XZ2. We zullen naar verwachting op 20 augustus ook eindelijk de naam te horen krijgen van Android P.

Op 7 maart 2018 werd Android P officieel aangekondigd. Alle nieuwe features uit Android P vind je in dit artikel. Tijdens Google I/O kwam het bedrijf met nog een reeks interessante nieuwe Android P functies.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel