Nog onbekende LG smartphone laat zich zien voor camera; Q7?

Het Koreaanse LG is bezig met de realisatie van een nieuwe smartphone. Het toestel heeft geen notch, maar wel erg dunne schermranden. Volgens de doorgaans goed geïnformeerde leaker Roland Quandt gaat het om een mid-end toestel.

Mogelijke LG Q7 gespot voor de camera

Er is een foto opgedoken van een nog niet aangekondigde LG smartphone. Het gaat hierbij niet om de LG G7 ThinQ waarover de laatste tijd veel te melden is, maar om een low-mid-end toestel. Het scherm heeft geen notch, maar wel dunne randen en afgeronde hoeken. Veel is er niet bekend over het toestel, maar er bestaat een kans dat we hier te maken hebben met de LG Q7, de opvolger van de Q6.

LG mid-end Q7

Qua specificaties blijft het gissen en is hier niks over bekend. Wel denkt de leaker aan een 5,5 inch scherm met een resolutie van 1280 x 640 pixels. Mogelijk bevindt zich aan de achterzijde de vingerafdrukscanner met de power-button; net als bij de LG G6.

Wanneer er meer bekend is over de smartphone van LG, houden we je uiteraard op de hoogte. Van de week werd al bekend dat de LG G7 op 2 mei aangekondigd zal worden.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel