OnePlus 2 vandaag (kort) te koop zonder invite

De Chinese fabrikant OnePlus gaat vandaag tijdelijk de OnePlus 2 verkopen zonder dat daarvoor een invite nodig is. Normaliter is er een speciale invite nodig, die ook nog eens moeilijk te krijgen is. Alle details over wanneer je de OnePlus 2 zonder een uitnodiging kunt aanschaffen, vertellen we je graag.

OnePlus 2 zonder invite

Vandaag wordt het mogelijk gemaakt om zonder een invite een OnePlus 2 aan te schaffen. Hiervoor is geen invite nodig, maar deze actie geldt niet de hele dag. Alleen vandaag, maandag 12 oktober, kan je tussen 12:00 uur en 13:00 uur Nederlandse tijd de OnePlus 2 bemachtigen, zo schreven we vorige week. OnePlus houdt namelijk gedurende dit uur de ‘OnePlus 2 Open Sales’. Per bestelling geldt een maximum van twee toestellen. Er is echter geen maximum aantal bestellingen dat je kunt plaatsen.

Open Sales OnePlus 2

De Open Sales zijn geldig in de Verenigde Staten, Canada, Oostenrijk, België, Bulgarije, Kroatië, Cyprus, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Litouwen, Letland, Luxemburg, Malta, Nederland, Polen, Portugal, Roemenië, Spanje, Slowakije, Slovenië, Zweden, het Verenigd Koninkrijk, Hong Kong en India. Omdat de Open Sales dus in een groot aantal landen ‘gehouden’ wordt, moeten we volgens de fabrikant wel rekening houden met een langere levertijd.

Oneplus 2

De OnePlus 2 is de opvolger van de OnePlus One, dit toestel was lange tijd ook alleen met een invite beschikbaar. De opvolger werd eind juli aangekondigd door de Chinese fabrikant. De OnePlus 2 is voorzien van een vingerafdrukscanner, een Snapdragon 810 octa-core processor, complete ondersteuning voor 4G, heeft een 5,5 inch beeldscherm en een 13 megapixel camera. Het toestel is verkrijgbaar met 16GB intern geheugen en 3GB RAM-geheugen (349 euro exclusief verzendkosten), of 64GB interne opslagruimte en 4GB werkgeheugen (399,00 euro exclusief verzendkosten).

Mocht je een OnePlus 2 willen bemachtigen, zonder invite, dan kan je tussen 12:00 uur en 13:00 uur de OnePlus 2 aanschaffen via de website van OnePlus.

Update 12:05 uur: Zoals verwacht is de website van OnePlus (zeer) slecht te bereiken. De servers lijken de animo voor de Open Sales niet aan te kunnen, waardoor het nog maar de vraag is of iedereen een OnePlus 2 kan bemachtigen.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel