OnePlus 3 en 3T krijgen beveiligingsupdate september 2018

OnePlus heeft een nieuwe update vrijgegeven voor de OnePlus 3 en 3T. Beide toestellen ontvangen de patch van september die tientallen kwetsbaarheden in het Android-besturingssysteem dicht. Nu is het nog wachten op Android Pie.

OnePlus 3/3T: update van september

Google brengt iedere maand een nieuwe security-patch uit voor Android. De beveiligingsupdate van september 2018 is begin september vrijgegeven door Google. Nu heeft OnePlus de update geoptimaliseerd voor de OnePlus 3 en OnePlus 3T. De update heeft een grootte van 365 MB en wordt OTA, dus via het toestel aangeboden.

OnePlus 3 3T september

De OxygenOS 5.0.6 update met de patch van september bevat nog niet de nieuwe versie van Android. Wel gaf de Chinese fabrikant eerder al aan dat het de update naar Android 8.1 Oreo over zal slaan en in een later stadium de update naar Android 9 Pie zal uitrollen.

Het gaat om een gefaseerde uitrol, waardoor het even kan duren voordat de update bij iedereen beschikbaar is. In de komende dagen zal de update bij iedere gebruiker van de OnePlus 3 en 3T beschikbaar zijn. Hiervan krijg je dan een melding op je toestel.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel