OnePlus 5 en 5T ontvangen OxygenOS 5.1.4 update met patch van juli

OnePlus heeft een nieuwe update beschikbaar gesteld voor de OnePlus 5 en OnePlus 5T. De twee toestellen krijgen de update naar OxygenOS 5.1.4 en krijgen daarbij ook de beveiligingsupdate van juli uitgerold. Maar er zijn meer verbeteringen, waaronder in de camera.

OxygenOS 5.1.4 update voor OnePlus

De ontwikkelaars van OnePlus hebben de update naar OxygenOS 5.1.4 uitgebracht voor de OnePlus 5 en OnePlus 5T. De update bevat verbeteringen die onder andere in de laatste Open Beta voor de twee devices werden toegevoegd. Denk hierbij aan verbeteringen in de camerakwaliteit. Tevens is beveiligingsupdate juli 2018 toegevoegd aan de nieuwe software-versie.

OnePlus 5 5T OxygenOS 5.1.4

OxygenOS 5.1.4 brengt meer verbeteringen. De changelog van de update kun je hieronder vinden voor zowel de OnePlus 5 als de OnePlus 5T.

System
  • Updated Android security patch to 2018.7
  • Added sleep standby optimization (Settings -> Battery -> Battery optimization -> Advanced optimization -> Sleep standby optimization)
Camera
  • Improved photo clarity and optimizations
Message
  • Added Group Messaging
Gallery
  • General bug fixes
Bluetooth
  • Fixed ringtone issue with Android Auto

De update voor de OnePlus 5 en OnePlus 5T wordt geleidelijk uitgerold. Hierdoor kan het even duren voordat de update bij iedereen beschikbaar is. Je krijgt een melding als de update beschikbaar is voor je telefoon. Je kunt eventueel handmatig controleren bij de instellingen > systeem > software-update.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel