OnePlus 5 en 5T krijgen OxygenOS 9.0.6 met mei-patch en Quick Pairing

OnePlus rolt een nieuwe update uit voor de OnePlus 5-familie. Zowel de OnePlus 5T als de ‘5’ worden vanaf nu voorzien van OxygenOS 9.0.6 waarbij de mei-patch wordt meegeleverd, samen met verbeteringen op andere gebieden.

OxygenOS 9.0.6 voor OnePlus 5(T)

Eind mei werd bekend dat de OnePlus 5 en 5T gegarandeerd een update zullen krijgen naar Android Q. Daarbij zullen ook verschillende features van de OnePlus 7-serie naar de 5-serie gebracht worden. In totaal gaat het daarbij om zes verschillende features die hun opwachting maken naar de twee devices.

Voordat het allemaal zover is, worden nog andere updates uitgerold voor de OnePlus 5T en OnePlus 5. Alle twee de telefoons krijgen vanaf nu OxygenOS 9.0.6. Hierbij worden een aantal verbeteringen doorgevoerd. Allereerst is er de beveiligingsupdate van mei 2019. Deze patch pakt verschillende kwetsbaarheden aan in het Android-besturingssysteem.

Tevens wordt er ondersteuning geboden voor Quick Pairing. Dit geldt voorlopig voor de Wireless Bullets 2 van OnePlus. Zodra de apparaten elkaar zien kun je deze direct koppelen vanuit een notificatie. Het is daardoor niet nodig om in het menu met instellingen te duiken. De changelog van de update vind je hieronder.

Changelog

  • System
    • Updated Android security patch to 2019.5
    • General bug fixes and system improvement
  • Bluetooth
    • Supported Quick Pairing of Bullets Wireless 2
    • Fixed issue with automatic answering failing while connected to Bluetooth Headset
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel