OnePlus 5 en 5T krijgen gegarandeerd update naar Android Q

Goed nieuws voor degenen die in het bezit zijn van een OnePlus 5 of OnePlus 5T. De smartphonefabrikant gaat voor deze twee smartphones een update uitrollen naar Android Q. Dit is de meest recente Android-versie die eerder door Google werd aangekondigd.

Android Q voor OnePlus 5/5T

De OnePlus 5 en 5T zal bijgewerkt worden met een upgrade naar een nieuwere Android-versie. In maart kwam Google met de presentatie van Android Q en ook hierin vinden we weer een reeks nieuwe functies. De Chinese fabrikant heeft nu bekend gemaakt dat de 5-serie van OnePlus bijgewerkt wordt naar de nieuwe Android-versie.

OnePlus 5T interface

Zowel de OnePlus 5 als de OnePlus 5T zullen bijgewerkt worden naar Android Q. Beide toestellen zijn nog geen twee jaar oud, al zit de ‘5’ wel bijna aan zijn tweede verjaardag. Eerder werden de 6, 6T en 7 Pro beschikbaar gemaakt voor een Developer Preview van Android Q. Of de testversies ook beschikbaar komen voor de 5-serie is niet bekend. Wel heeft OnePlus nu bevestigd dat Android Q naar de 5 en 5T zal komen.

Een datum waarop de OnePlus 5-serie geüpgraded wordt naar Android Q is niet bekend. Uiteraard houden we op DroidApp je op de hoogte van de vorderingen. Onlangs kreeg de OnePlus 3-serie uit 2016 nog een update naar Android Pie.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel