OnePlus 5T Lava Red gelanceerd: vandaag te koop in Nederland

OnePlus heeft een nieuwe kleur uitgebracht van haar huidige vlaggenschip; de OnePlus 5T. Het Chinese merk heeft de kleur Lava Red uitgekozen om de 5T in onder te dompelen. Het toestel wordt nu ook in gelimiteerde oplage uitgebracht in Europa, en ook in Nederland.

OnePlus 5T Lava Red

Er kwam enkele maanden geleden al het nieuws naar buiten over de OnePlus 5T in de kleur Lava Red. Echter is het toestel nu officieel gereleased en kan het toestel in deze kleur ook in Europa aangeschaft worden. De OnePlus 5T Lava Red komt als gelimiteerde oplage op de markt, maar het is onbekend hoeveel exemplaren er verschijnen.

OnePlus 5T lava red

De rode kleur en het design wordt gerealiseerd door twee zandstraaltechnieken en hij wordt tweemaal geanodiseerd. Ook wordt er een speciale laag aangebracht die vingerafdrukken moet beperken.

Deze rode kleur van het toestel is qua specificaties nagenoeg gelijk. Wel is deze variant voorzien van 8GB RAM-geheugen en 128GB opslagruimte. De prijs ligt op 559 euro en is dus in beperkte oplage te koop. De verkoop van de OnePlus 5T Lava Red start (ook in Nederland) vandaag, 6 februari om 10:00 uur. In deze kleur kun je het toestel alleen aanschaffen via de website van OnePlus.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel