OnePlus 6 livestream: volg hier de aankondiging live

Vandaag is het de dag dat de OnePlus 6 officieel aangekondigd zal worden. De Chinese fabrikant heeft ervoor gekozen om de smartphone vanuit Londen aan de wereld te laten zien. Ben je er niet bij, niet getreurd. Je kunt de aankondiging volgen via de OnePlus 6 livestream.

OnePlus 6 livestream

De OnePlus 6 kwam in de afgelopen weken veel in het nieuws. Met de nieuwe smartphone wil OnePlus weer een nieuwe weg inslaan. Hierbij past het de notch toe en zal de smartphone vervaardigd zijn uit glas. Ook zal het toestel volgens de geruchten die tot nu toe binnen zijn gekomen beschikken over nieuwe features zoals een hartslagsensor en een waterdichte behuizing. Afgelopen kwam het grootste lek naar boven, toen Amazon het toestel alvast een plekje gaf op haar website.

Vandaag gaat het doek dus definitief van de OnePlus 6 af. Dit betekent dat we officieel de opvolger van de 5T gaan zien. De aankondiging start 16 mei 2018 om 18:00 uur Nederlandse tijd. Wil je alles volgen, dan vind je hieronder de OnePlus 6 livestream van de aankondiging. Uiteraard zullen wij je ook uitgebreid op de hoogte houden van het nieuwe toestel!

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel