OnePlus 6 renders laten toestel van alle kanten zien

OnePlus zal op 16 mei de nieuwe ‘6’ aankondigen. Over het toestel is al veel bekend. Op basis van de tot nu toe bekende informatie, zijn een reeks renders gemaakt van het toestel.

OnePlus 6 renders

De OnePlus 6 zal waterdicht zijn, zo werd eerder bekend. In de afgelopen week verscheen tevens het bericht dat de smartphone zal beschikken over een hartslagsensor. De smartphone is nu nader bekeken door de bekende leaker OnLeaks. Hij heeft de renders gemaakt van het toestel, zoals de OnePlus 6 er waarschijnlijk uit zal komen te zien.

OnePlus 6 renders

We zien een groot schermoppervlak met aan de bovenzijde van het scherm een notch. De achterzijde zal bestaan uit een dual-camera in verticale opstelling, verticale vingerafdrukscanner en daar tussenin een flitser. Vermoedelijk zal de OnePlus 6 uit een glazen behuizing vervaardigd zijn.

Over de specificaties zijn eerder al ook wat details bekend geworden. Er zou een 6,28 inch AMOLED-beeldscherm aanwezig zijn, een dual-camera (20MP+16MP) en en 16MP front-camera. Uiteraard vinden we de Snapdragon 845 processor met 6/8GB RAM, 128GB/256GB opslagruimte en een 3300 mAh accu. Op 16 mei zullen we alle details te weten komen over de nieuwe smartphone.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel