OnePlus 7 en 7 Pro: nieuwe foto’s tonen toestellen in alle kleuren

OnePlus zal volgende week haar nieuwe OnePlus 7-serie presenteren. De fabrikant zal twee toestellen laten zien; de OnePlus 7 en de 7 Pro. Van die laatste smartphone zien we nu nog betere foto’s, in alle kleuren waarin het toestel uitgebracht zal worden.

Persfoto’s van OnePlus 7 en 7 Pro

Er zijn nieuwe beelden verschenen van de nieuwe high-end smartphones van OnePlus. Het gaat om twee modellen uit de OnePlus 7-serie. Hoewel in de afgelopen tijd duidelijk werd dat de focus vooral op de OnePlus 7 Pro komt te liggen, mag de 7 er ook wezen. Wat opvalt is dat deze smartphone veel overeenkomsten heeft met de huidige OnePlus 6T. Het toestel krijgt een dual-camera; een 48MP sensor met een 5 megapixel dieptesensor.

OnePlus 7

Aan de voorzijde zit een 6,41 inch AMOLED-scherm met 16 megapixel camera in de notch. Daarbij schrijft Roland Quandt, de betrouwbare Duitse bron, over een Snapdragon 855 processor, 6/8GB RAM en 128/256GB opslagruimte. De telefoon zal verder beschikken over een 3700 mAh accu en wat wijzigingen in de vormgeving qua afstanden tussen knoppen aan de zijkant. Het is niet bekend in welke kleur of kleuren de OnePlus 7 verschijnt.

OnePlus 7 Pro

De OnePlus 7 Pro zullen we samen met de ‘7’ gaan zien tijdens de aankondiging op 14 mei. We zien nieuwe beelden van de smartphone. Dit toestel zal uitgerust zijn met een 6,67 inch AMOLED-beeldscherm met een resolutie van 3120 x 1440 pixels en een verversingssnelheid van 90Hz. De telefoon krijgt een triple-camera met 48MP sensor, 16 megapixel ultra-widge angle lens en 8MP telephoto sensor.

Ook de OnePlus 7 Pro krijgt een Snapdragon 855 processor, 6/12GB RAM en 128/256GB opslagruimte. Het zal waarschijnlijk niet mogelijk zijn het geheugen uit te breiden. De smartphone krijgt een 4000 mAh accu met 30W snelladen. De alert-slider komt ook naar de Pro, net als naar het standaardmodel. Tevens verschijnt er van de Pro ook een 5G-versie.

OnePlus 7 Pro Almond

Het meest opvallend is de pop-up camera; een camera die openschuift aan de bovenzijde vna de smartphone. Hierdoor is er geen punch-hole of notch noodzakelijk. Roland Quandt heeft foto’s gedeeld van de nieuwe smartphone, waarbij we de verschillende kleuren te zien krijgen van het toestel. Er komen drie kleuren van de 7 Pro beschikbaar; Almond (crème-achtig), Mirror Grey en Nebula Blue.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel