OnePlus komt met derde smartphone in 2020: is dit de OnePlus 8 Lite?

In het begin bracht OnePlus per serie één model uit, inmiddels staat de teller op twee. Het lijkt erop dat OnePlus met de 8-serie nog een derde model wil lanceren. Er zijn nu renders opgedoken van de vermoedelijke OnePlus 8 Lite.

OnePlus 8 Lite renders

Er zijn beelden verschenen van een nog niet aangekondigde OnePlus-smartphone. Volgens OnLeaks, de maker van de renders gaat het hier om de OnePlus 8 Lite. De Chinese fabrikant zou zich hiermee willen laten zien in het goedkopere high-end segment. Denk aan concurrentie voor de Galaxy S10e en de verschillende Lite-modellen van andere fabrikanten. Het lijkt in ieder geval een logische stap te zijn voor OnePlus. Er verschenen eerder OnePlus 8 renders en beelden van de 8 Pro.

OnePlus 8 Lite render

Toch is de OnePlus 8 Lite niet de eerste ‘goedkopere’ telefoon. Eerder probeerde de fabrikant het met de OnePlus X. Herhaaldelijk werd toen door OnePlus aangegeven dat er geen ruimte was voor dit model. OnePlus lijkt nu het toch opnieuw te willen proberen. Geen gekke gedachte, aangezien veel fabrikanten een Lite-model hebben. Dit betekent dat er van de 8-serie drie modellen verschijnen; de OnePlus 8, OnePlus 8 Pro en OnePlus 8 Lite.

OnePlus 8 Lite render 2

Hoewel veel dingen over de nieuwe smartphone nog wat onduidelijk zijn, is het één en ander al wel bekend. De telefoon zal de afmetingen 159,2 x 74 x 8,6 millimeter krijgen en voorzien zijn van een OLED-beeldscherm. OnePlus gaf eerder aan dat voortaan alle smartphones van het bedrijf een 90Hz beeldscherm krijgen, dus dat zal ook voor de 8 Lite gaan gelden. De vingerafdrukscanner zal in het scherm geïntegreerd zijn. Tevens zien we een dual-camera met verschillende extra sensoren. Ook zien we de front-camera als kleine opening bovenin het midden van het scherm. De 8 Lite krijgt ook wederom weer de alert-slider.’

De OnePlus 8-serie zal in de eerste helft van 2020 aangekondigd worden. Uiteraard zal DroidApp je hiervan op de hoogte houden.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel