OnePlus 8 Pro te zien op schetsen: punch-hole en meer interessants

OnePlus heeft dan wel vrij recent de OnePlus 7T-serie uitgebracht, de geruchtenmolen over de OnePlus 8-serie draait al lekker. Nu zien we schetsen van de OnePlus 8 Pro die interessante details uit de doeken doet.

OnePlus 8 Pro schetsen

Er zijn schetsen opgedoken van een nog niet aangekondigd OnePlus-toestel. Het lijkt hier te gaan om de OnePlus 8 Pro die volgend jaar verwacht wordt. De smartphone zal weer verschillende innovaties krijgen ten opzichte van zijn voorganger(s). Geen notch of pop-up camera bijvoorbeeld, maar een punch-hole. Dit is een opening in de hoek van het scherm waarin de, in dit geval, dubbele front-camera is geplaatst. In de renders leek dit nog een enkele lens. Vermoedelijk gaat het hier dan om een verschil tussen de OnePlus 8 en 8 Pro. Verder valt op dat de schermranden erg dun zijn.

Nadat we eerder op renders al de quad-camera tegenkwamen, zien we die ook terug op de schetsen. De drie hoofdlenzen zitten onder elkaar in de camera-module, met een dieptecamera (ToF) links van deze module. De drie andere lenzen zijn een hoofdcamera, telefoto en groothoeklens. Ook de bekende alert-slider zal weer aanwezig zijn op de OnePlus 8 Pro.

OnePlus 8 Pro schetsen

Volgens de berichten zou OnePlus de nieuwe 8-serie eerder dan normaal willen presenteren. Dit heeft te maken met de concurrerende toestellen. Samsung zou bijvoorbeeld de nieuwe Galaxy S11 rond februari-maart willen aankondigen, en OnePlus zal vermoedelijk ook rond die tijd gaan zitten.

Er wordt verder gesproken over een 6,65 inch gebogen AMOLED Quad-HD+ beeldscherm met 90Hz verversingssnelheid. Tevens zou de OnePlus 8 Pro geleverd worden met de nieuwe Snapdragon 865 processor. Alle details zullen we in een later stadium te horen krijgen, we houden het voor je in de gaten!

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel