OnePlus 8 Pro renders verschenen: stijlvol toestel met punch-hole camera

Nadat we eerder al beelden zagen van de OnePlus 8, is het nu de beurt aan de OnePlus 8 Pro. De nieuwe smartphone krijgt een punch-hole camera en een stijlvol design.

OnePlus 8 Pro renders

De OnePlus 7T-serie ligt sinds deze week in de winkels. Toch is het bedrijf al druk bezig met een nieuwe smartphone, de OnePlus 8-serie. We zagen eerder al renders van de OnePlus 8, en nu is het de beurt aan de opvolger ervan.

Met de nieuwe OnePlus 8 Pro wordt alweer afscheid genomen van de pop-up camera die we zagen bij de twee generaties van de 7-serie. De reden waarom de Chinese fabrikant hier vanaf stapt is niet bekend, mogelijk is het bedrijf toch niet helemaal te spreken over de robuustheid hiervan? In plaats daarvan heeft de OnePlus 8 Pro een punch-hole camera, een opening voor de front-camera in de linkerbovenhoek van het scherm.

OnePlus 8 pro render

Verder spreekt OnLeaks, de bron van de foto’s die doorgaans goed op de hoogte is, over een 6,65 inch beeldscherm. Dit zal ook weer een 90Hz display zijn, waarbij het de verwachting is dat dit weer een AMOLED-scherm is, samen met Quad-HD+ resolutie. Als we de beelden goed bekijken, zien we dat de bezels boven en onder het beeldscherm vrijwel symmetrisch zijn. Dit geeft het toestel een strak design mee.

De camera achterop zal weer in verticale positie worden geplaatst zo is de verwachting. Een van de sensoren is een 3D ToF sensor voor het vastleggen van diepte, wat bijvoorbeeld weer van pas kan komen bij het maken van portretten. Er wordt verder gesproken over 8GB aan werkgeheugen en 128GB aan opslagruimte.

Volgens de bron is OnePlus van plan om de telefoon op 23 januari aan de wereld te laten zien. De prijs zal weer liggen rondom de 700 dollar. Of deze informatie klopt is nog even afwachten. Zeker is wel dat we over een aantal maanden een nieuwe OnePlus kunnen verwachten!

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 395,00 euro
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel