OnePlus Galerij-app krijgt verborgen collectie na update

Waarschijnlijk staat ook jouw smartphone vol met foto’s. De OnePlus Galerij-app heeft met de update nu een functie gekregen waarmee je een verborgen map kunt aanmaken.

Verborgen map in OnePlus Galerij

In de Google Play Store staat een update klaar voor de OnePlus Galerij-app. Deze applicatie is op elke OnePlus-smartphone te vinden en verzamelt de foto’s en video’s die opgeslagen staan op je toestel. Maar misschien zitten er ook wel foto’s tussen die niet iedereen hoeft te zien.

OnePlus voegt nu een functie toe die van pas kan komen, als je je telefoon weleens aan anderen laat zien of laat slingeren. In OnePlus Gallery kun je een verborgen collectie aanmaken, via de drie puntjes bovenin het scherm. Foto’s kun je daar aan toevoegen door een foto te openen in de galerij, en vervolgens op de drie puntjes bovenin beeld te tikken en te kiezen voor ‘Verbergen’. Eenmaal in de verborgen collecite kun je daar de foto ook weer uithalen.

Jammer is dat je de Verborgen collectie niet kunt afschermen. Hij wordt niet getoond in het overzicht met collecties en albums, maar is niet afgeschermd met een patroon, vingerafdruk of pincode. De update voor OnePlus Gallery is te downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button. De uitrol gebeurt gefaseerd, waardoor het kan zijn dat je de update onlangs al hebt gekregen, of nog even moet wachten totdat je hem krijgt.

OnePlus Gallery
OnePlus Gallery
Ontwikkelaar: OnePlus Ltd.
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel