OnePlus rolt OxygenOS 11.0.9.9 voor OnePlus 8T uit

Voor degenen die in het bezit zijn van een OnePlus 8T is er goed nieuws te melden. Voor het toestel wordt een nieuwe update uitgerold; OxygenOS 11.0.9.9. Anderhalve maand geleden verscheen voor het laatst een update voor de smartphone.

OxygenOS 11.0.9.9 voor 8T

De OnePlus 8T wordt voorzien van een nieuwe update. Het merk presenteert OxygenOS 11.0.9.9 voor de smartphone die vorig jaar werd uitgebracht. Met de update worden een paar verbeteringen naar het toestel gebracht. Het is geen lange changelog voor de OnePlus 8T, zo wordt duidelijk. Zo blijft het qua beveiliging bij de patch van juni, welke anderhalve maand geleden uitgerold werd naar de smartphone. Vreemd genoeg geen update van juli met deze update. Wel belooft de fabrikant verbeteringen voor de Nightscape modus en is de OnePlus Store app te vinden op de telefoon.

OnePlus 8T Canvas Always On Display

We hebben de changelog van de update hieronder voor je op een rijtje gezet.

Changelog

  • System
    • Improve stability and fixed known issues
  • Camera
    • Fixed the issue that the screen may flash when shooting in NIGHTSCAPE mode
  • OnePlus Store
    • An intuitive and convenient way to manage your OnePlus account, get easy-to-access support, discover exciting members-only benefits, and shop for OnePlus products. (Please note that it can be uninstalled)

De update wordt gefaseerd uitgerold. Hierdoor kan het even duren totdat iedere bezitter van de OnePlus 8T de update ziet verschijnen.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 492,00 euro
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel