OnLeaks deelt beelden van robuuste Samsung Galaxy XCover 6 Pro

Een nieuwe robuuste smartphone van Samsung is onderweg. De bron OnLeaks heeft 3D-renders gedeeld van de nieuwe Samsung Galaxy XCover 6 Pro, een toekomstig model dat tegen een stootje moet kunnen.

Samsung Galaxy XCover 6 Pro in beeld

Samsung lijkt binnenkort met een nieuwe robuuste smartphone op de markt te komen. Het model krijgt de naam Samsung Galaxy XCover 6 Pro, en is nu uit de doeken gedaan door leaker OnLeaks. De bron deelt de foto’s van het nieuwe toestel, waaruit blijkt dat het model een vergelijkbaar design kent als zijn voorganger(s). Dit resulteert in een scherm met vrij dikke schermranden en rode accenten rondom de camera-module en de linkerknop.

Samsung Galaxy XCover 6 Pro render

Als de geruchten rondom de Samsung kloppen, dan krijgt de Galaxy XCover 6 Pro een Snapdragon 778G chipset. Deze zou bijgestaan worden door 6 gigabyte aan RAM-geheugen en 128GB aan opslagruimte. Er zou een 6,56 inch Full-HD+ scherm aanwezig zijn met een standaard verversingssnelheid. Gesproken wordt over een 50MP hoofdcamera en een groothoeklens met 8/12 megapixel. De front-camera telt 13 megapixels. De Galaxy XCover 6 Pro krijgt een 4050 mAh batterij, die waarschijnlijk verwisselbaar is. Samsung geeft het toestel ook een 3,5 millimeter aansluiting voor een headset mee.

Het is niet duidelijk wanneer Samsung de smartphone officieel aankondigt.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 244,00 euro

Lees ook

Reageer op dit artikel