Opgepast: InstaAgent ‘Who View Me’ app hackt accounts

Wanneer je een applicatie toegang geeft tot een bepaald account zoals Facebook of Twitter, moet je altijd goed kijken of dit nodig is. Momenteel is de applicatie Who View Me InstaAgent voor Instagram populair, maar deze applicatie is niets meer dan een hack die ongewenste foto’s plaatst op je account.

InstaAgent – Who View Me

In de Google Play Store is de applicatie ‘Who View Me – InstaAgent’ op dit moment populair., De applicatie belooft dat het laat zien wie je account heeft bekeken op Instagram. Echter is het gebruik van deze applicatie sterk af te raden. Deze applicatie is namelijk niet zo onschuldig als het lijkt.

DroidApp heeft meerdere meldingen ontvangen van gebruikers die de applicatie hadden geïnstalleerd en thuiskwamen van een koude kermis. De applicatie hackt accounts en ze plaatsen er zelf foto’s op. Vanaf dat moment heb je geen toegang meer tot je account. De beoordelingen over de app in de Play Store bestaan momenteel allemaal uit negatieve recensies.

Mocht je toch gebruik hebben gemaakt van de InstaAgent app, verwijderd direct deze app en pas in de Instagram-app je wachtwoord aan. Pas daarnaast ook op met applicaties die zomaar toegang vragen tot je accounts.

Zoals gezegd gaat het om de app InstaAgent van de ontwikkelaar Zeta Limited.

Tip
Robbert
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel