Oppo presenteert Reno-serie: Reno en Reno 10X Zoom Edition

Oppo heeft een nieuwe modellijn aangekondigd; de Reno-serie. Deze serie bestaat uit twee smartphones waarover we nu meer te weten komen. Het gaat om de Reno 10X Zoom Edition en de Reno Standard Edition.

Oppo Reno

De Oppo Reno-serie is officieel gepresenteerd. In de afgelopen tijd kwam er aardig wat nieuws naar buiten over de smartphones. Qua design zijn de toestellen vrijwel gelijk. We zien een schermvullend design, zonder notch of punch-hole.

Interessant is de plaatsing van de front-camera. Deze schuift vanuit de bovenkant van de smartphone uit de behuizing. Wat tevoorschijn komt is en schuin aflopend mechanisme. Volgens Oppo zou deze vijf jaar lang mee moeten gaan. Dit is getest op basis van 100x per dag de slider openen. De selfie-camera telt op beide toestellen 16 megapixel.

Oppo Reno Standard Edition

Oppo Reno Standard Edition

De Oppo Reno Standard Edition heeft een 6,4 inch Full-HD+ AMOLED-beeldscherm. In dit scherm is een vingerafdrukscanner geïntegreerd. Er is een Snapdragon 710 octa-core processor, 3765 mAh accu, 6GB/8GB RAM en 128GB/256GB opslagruimte. Voor het maken van foto’s is er een 48 megapixel (f/1.7) camera en 5 megapixel dieptesensor.

Oppo Reno 10x Zoom Edition

Oppo Reno 10x Zoom Edition

Oppo voorziet de Oppo Reno 10x Zoom Edition van een triple-camera met 10x hybrid zoom. Er is een 48 megapixel camera, 8 megapixel wide-angle lens en 13 megapixel periscoop-camera. Er is een Snapdragon 855 octa-core processor, 6/8GB RAM en 128/256GB opslagruimte. Aan de voorzijde pronkt een 6,6 inch Full-HD+ AMOLED beeldscherm. De accucapaciteit bedraagt 4065 mAh.

Verkrijgbaarheid

De Zoom krijgt een prijskaartje van omgerekend zo’n 530 euro. Je kunt kiezen uit de kleuren Fog Sea Green en Extreme Night Black. Het standaard model komt ook nog beschikbaar in het Mist Pink en Nebula Purple en gaat over de toonbank voor omgerekend 400 euro.

Op 24 april heeft Oppo een persconferentie gepland staan in Zwitserland. Daar zullen we naar verwachting de Europese details te horen krijgen van de Oppo Reno-toestellen. Naar verwachting zullen de specificaties niet afwijken.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel