‘Opvolger Google Pixel krijgt gebogen scherm van LG’

Het lijkt erop dat de opvolger van de populaire Google Pixel een gebogen scherm gaat krijgen. Volgens een bron uit Zuid-Korea heeft Google een investeringsbod van $880 miljoen gedaan op LG Display om te investeren in gebogen OLED schermen. Door dit bod wil Google er zeker van zijn dat LG Display aan de vraag van Google kan voldoen.

Gebogen scherm voor Google Pixel 2?

Het is geen verrassing dat Google interesse heeft in gebogen schermen. Apple heeft onlangs een mega-order bij Samsung geplaatst voor het produceren van gebogen schermen.

Aangezien Google met hun Pixel smartphones wil concurreren met Apple en de nieuwe Galaxy S8 een gebogen schermen heeft, lijkt het logisch dat Google ook gebogen schermen in de opvolger van de huidige Google Pixel wil gaan plaatsen. Mede omdat het niet wil achterblijven bij de concurrentie.

Om er zeker van te zijn dat LG Display aan de vraag van Google kan voldoen, heeft Google een investeringsbod van 880 miljoen dollar gedaan. LG Display heeft het bod in overweging. Het is dus nog niet zeker dat LG Display de gebogen schermen aan Google gaat leveren. Veel andere opties heeft Google echter niet, door de megaorder van Apple is het maar de vraag of Samsung aan de vraag van Google zou kunnen voldoen en een andere grote display fabrikant, Japan Display, heeft laten weten geen gebogen schermen te kunnen produceren voor 2018. Het is dus nog even afwachten wie de gebogen schermen aan Google gaat leveren.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel