Overheid brengt belangrijke update uit voor KopieID app

De KopieID app werd enige tijd geleden uitgebracht. Hiermee kun je op een relatief veilige manier een kopie maken van je paspoort, identiteitskaart of rijbewijs. Er is nu een belangrijke update verschenen die veel verbeteringen doorvoert.

KopieID update

Eind 2014 bracht de Rijksoverheid een applicatie uit, waarbij het mogelijk werd om op een veilige manier een kopie te maken van je identiteitskaart, paspoort of rijbewijs. Dit is de app KopieID. Het is een nuttige toepassing als je bijvoorbeeld een kopie moet hebben voor een contract, hotel of iets anders, waar niet alle gegevens voor nodig zijn. De app helpt identiteitsfraude voorkomen.

KopieID

Deze broodnodige update komt als geroepen, want gebruikers waren vaak niet te spreken over de werking van de toepassing. Daar moet nu verandering in komen. De KopieID app is nu voorzien van een flinke update. Hierbij is er een volledig nieuw ontwerp doorgevoerd, en is het doorstrepen van gevoelige informatie makkelijker gemaakt. Door kleurkeuze is het na de update ook mogelijk geworden om het watermerk beter leesbaar te maken. Bewerkte kopieën kunnen worden opgeslagen en het versturen van scans is makkelijker gemaakt.

KopieID heeft ook verschillende andere bugfixes en kleine verbeteringen gekregen. Het is ook mogelijk geworden om een eerder gemaakte foto in te laden. De update kan vanaf nu gedownload worden uit de Google Play Store via onderstaande button.

KopieID
KopieID
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel