OVinfo app update met verschillende verbeteringen

OVinfo heeft verschillende verbeteringen doorgevoerd met een nieuwe update die nu te vinden is in de Play Store. OVinfo kreeg in december een grote update met Material Design en nu is de eerste grotere update te downloaden.

OVinfo

OVinfo is een applicatie die we in onze OVinfo review al uitgebreid behandeld hebben. Je ziet precies waar een bus rijdt en wat de samenstelling van een trein is. Een voordeel van OVinfo is dat je kunt bekijken of je moet rennen voor de bus, of dat de bus vertraging heeft en dat je nog eventjes rustig aan kunt doen.

OVinfo

De update maakt het mogelijk om haltes te verwijderen uit het overzicht met favoriete haltes. Je kunt dit doen door een halte in het overzicht ingedrukt te houden. Daarnaast kan je nu de mogelijkheid om de vertrektijden te wijzigen naar seconden voor een nauwkeurigere weergave. Ook kan je automatisch de nachtmodus activeren op basis van locatie en tijd.

OVinfo nacht

De ontwikkelaar laat weten dat de volgende OVinfo update voorzien zal zijn van een aantal nieuwe functies. Bovenaan deze lijst staat het sorteren van favorieten en een aftelklok. De huidige nieuwste update kan je via onderstaande button downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

OVinfo
OVinfo
Ontwikkelaar: OVapi
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel