Oxxio App nu ook voor niet-klanten: inzicht in energieverbruik

Oxxio heeft de Oxxio App voor iedereen vrijgegeven. Dat betekent dat ook niet-klanten gebruik kunnen maken van de Oxxio App. Met de Oxxio App krijg je duidelijk inzicht in je energieverbruik.

Oxxio App

De Oxxio App is beschikbaar voor iedereen, deze week is de Oxxio App vrijgegeven door de energieleverancier, dus ook voor niet-klanten. Het doel van het bedrijf is dat de Nederlander controle krijgt over zijn energie.

Oxxio App

Wanneer je de applicatie voor het eerst opstart moet je even een account aanmaken. Je kan informatie over je huis invoeren, waaronder het aantal vierkante meter van hoe groot je huis is. Daarbij voer je de postcode en het tarief in, om zo de kosten te berekenen van het gas en licht.

Wanneer je geen Oxxio-klant bent kan je handmatig de meterstanden invoeren. Als je dit om de zoveel tijd doet, krijg je inzicht in je energieverbruik. Daarbij is Oxxio bezig met het ontwikkelen van een koppeling met slimme meters voor niet Oxxio-klanten.

Oxxio App

Voor klanten van de energieleverancier zijn er een aantal extra functies in de app te vinden. Zo heb je toegang tot de Selfservice en de Voorschotcheck van Oxxio. De Oxxio App voor Android is via onderstaande button gratis te downloaden uit de Play Store.

Oxxio
Oxxio
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel