PayPal 6.0: grote update voor Android-app wordt uitgerold

PayPal brengt vandaag een grote update uit voor de Android-app van de gelijknamige betaaldienst. De vormgeving van de PayPal applicatie is op de schop gegaan en diverse functies zijn toegevoegd aan versie 6.0 van de PayPal app. Dit alles met nieuwe animaties, frisse iconen en meer.

PayPal 6.0

Vandaag zal PayPal beginnen met het uitrollen van PayPal 6.0 voor Android. Er zullen in de nieuwe app meer gedetailleerde activiteiten te zien zijn, met daarbij handige snelle acties. Zo is het mogelijk om een betaling te accepteren of te weigeren, een betaling in afwachting aan te vragen of de betaalgeschiedenis te bekijken met die specifieke persoon.

PayPal 6.0

Sneller en gemakkelijker

Vanuit het nieuwe startscherm kan direct naar belangrijke acties genavigeerd worden. Het is daarnaast ook mogelijk geworden om geld te vragen aan vrienden en familie. Via de PayPal app kan vanaf versie 6.0 ook de eigen gegevens getoond en bewerkt worden. Het aanmaken van een nieuwe PayPal rekening is ook vanaf de update mogelijk. Mocht je snel geld naar iemand over willen maken waarnaar je onlangs nog geld hebt overgemaakt dan verloopt dit voortaan nog sneller.

PayPal 6.0

PayPal treft ook voorbereidingen voor vingerafdruk-ondersteuning. Gebruikers met een toestel met Android 6.0 Marshmallow of hoger zouden dan in kunnen loggen met hun vingerafdruk. De nieuwe functie lijkt nog niet bij iedereen te werken. De nieuwe gebruikersinterface omvat tal van nieuwe effecten, frisse icoontjes en verschillende effecten.

Downloaden

PayPal 6.0 wordt vanaf vandaag uitgerold. Het kan even duren voordat de update ook voor jou beschikbaar is.

PayPal
PayPal
Ontwikkelaar: PayPal Mobile
Prijs: Gratis
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel