BlackBerry Messenger: geld ontvangen en versturen met PayPal

Chat-applicatie BBM, voluit BlackBerry Messenger, krijgt de mogelijkheid om geld te kunnen ontvangen en versturen via PayPal. Het overmaken van geld naar je vrienden wordt op deze manier wel heel makkelijk gemaakt.

BBM en PayPal

BlackBerry werkt sinds kort samen met PayPal zodat via Blackberry Messenger betalingen verricht kunnen worden. Het enige wat je hoeft te doen is het koppelen van je PayPal-rekening aan de BBM-app. Inmiddels draait de nieuwe betalingsmethode in een beta test in Canada.paypal-screenshot2Matt Gromada, CEO Consumer Product Marketing laat in een reactie weten dat gebruikers niet verplicht worden om ook de PayPal-app te gebruiken. Ook geeft hij enkele voorbeelden waarmee het versturen van geld via Blackberry Messenger een uitkomst is: “Of je nu een huisgenoot terug moet betalen voor de huur of de kosten van een diner verdeelt onder vrienden, het versturen van een betaling via BBM met PayPal is gemakkelijk en snel”.

Er zijn al plannen om de dienst in meerdere landen uit te gaan rollen, specifieke data en landen zijn hierbij nog niet genoemd. Eerder werd er een grote Material Design-update uitgerold voor BBM.

BBM - No longer available
BBM - No longer available
Ontwikkelaar: BBM .
Prijs: Gratis+

Bron: Blackberry Blog

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel