PayPal app krijgt brede ondersteuning inloggen met vingerafdruk

Online betaalplatform PayPal heeft haar applicatie een nuttige update gegeven voor gebruikers met een vingerafdrukscanner. Gebruikers kunnen nu nog sneller inloggen en hun saldo checken bij PayPal zonder een letter te typen.

PayPal inloggen met je vingerafdruk

Als je gebruik maakt van PayPal dan moet je inloggen met je wachtwoord, maar voor de applicatie is daar nu een inlogmogelijkheid bijgekomen. Het inloggen met je vingerafdruk bij je online PayPal account wordt nu breder uitgerold. De functie werd eerder in samenwerking met Samsung naar de Galaxy S5 en Galaxy S6 gebracht. Eerder dit jaar kreeg de PayPal-app al een opfrisbeurt.

Vanaf vandaag zijn meer apparaten met een vingerafdrukscanner ondersteund door de PayPal applicatie. PayPal laat zelf weten dat voor het gebruik van de inlogmethode Android 6.0 Marshmallow of hoger is vereist. De update voor de PayPal applicatie wordt de komende dagen stapsgewijs uitgerold via de Google Play Store. Via onderstaande button kun je controleren of de update voor jouw toestel beschikbaar is.

PayPal
PayPal
Ontwikkelaar: PayPal Mobile
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel