PayPal app krijgt nieuw design en is veiliger na nieuwe update

PayPal heeft bekend gemaakt dat het een nieuwe update uitrolt voor de mobiele apps. Onder andere de Android-app wordt met de update voorzien van een nieuw design met een meer gestroomlijnd ontwerp en verschillende verbeteringen.

Nieuw design voor PayPal app

De applicatie van betaaldienst PayPal gaat alweer even mee. De ontwikkelaars hebben de afgelopen tijd gewerkt aan een reeks verbeteringen die nu zijn gebundeld in een update. Met de update krijgen gebruikers toegang tot het vernieuwde design. Deze kenmerkt zich met een nieuw startscherm, waarbij je direct inzicht hebt in de laatste activiteiten die zijn gebeurd en zie je ook direct het saldo. Je kunt ook direct een bedrag overmaken naar mensen die je vaak geld stuurt via PayPal.

PayPal App design

Het is tevens mogelijk om een profielfoto van iemand toe te voegen bij een contact. Op deze manier kun je je contactenlijst personaliseren en moet het ook net weer wat veiliger worden. Je ziet namelijk direct naar wie je het geld stuurt.

Gebruikers die de nieuwe PayPal app willen gebruiken, moeten nog wel eventjes geduld hebben. PayPal laat weten te zijn begonnen met de gefaseerde uitrol. De update zal als eerst in landen als Australië en Italië uitgerold worden. In de komende weken moet de volledige uitrol voltooid zijn. Zodra de update beschikbaar is, zie je deze direct terug in de Google Play Store.

PayPal
PayPal
Ontwikkelaar: PayPal Mobile
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel