Microsoft OneNote met betere beveiliging-opties zoals vingerafdrukscanner

Microsoft heeft notitie-app OneNote voorzien van een update. Vanaf nu kun je je bestanden nog beter beschermen en beveiligen. Zo is het onder andere vanaf nu mogelijk gebruik te maken van de vingerafdrukscanner.

OneNote met ondersteuning vingerafdrukscanner

Voor het maken van notities en aantekeningen zijn er veel apps beschikbaar. Microsoft heeft de OneNote-app nu voorzien van een update waarbij de gebruikservaring verder verbeterd wordt. Aantekeningen, notities en dergelijke kun je vanaf nu beter beveiligen en afschermen. Je kunt hiervoor gebruik maken van verschillende beveiliging-opties.

Vingerafdrukscanner

Als eerst is er de mogelijkheid om gebruik te maken van verificatie van je vingerafdruk. Hiervoor dient je smartphone uiteraard wel over een vingerafdrukscanner te beschikken. Daarnaast heeft Microsoft de OneNote app voorzien van wachtwoord-vergrendeling waarbij je alleen een bestand kunt bereiken met een wachtwoord.

Het beveiligen van een bestand kan door de bestandsnaam in het overzicht ingedrukt te houden. De update voor Microsoft OneNote is beschikbaar in de Play Store via onderstaande button.

MS OneNote: ideeën opslaan en notities ordenen
MS OneNote: ideeën opslaan en notities ordenen

Lees ook

Reageer op dit artikel