Microsoft OneNote: razendsnel notities maken met nieuwe ‘Badge’

Microsoft heeft voor de notitie-app OneNote een update uitgebracht in de Play Store. Met de nieuwe functie OneNote Badge kan je op een snelle manier een notitie maken. Ook kan je snel content van een pagina of app met een druk op de knop opslaan in je OneNote-account.

OneNote Badge

De Android-app van Microsoft OneNote is geüpdatet in de Play Store. De nieuwe functie die is toegevoegd heeft de naam ‘OneNote Badge’ gekregen en hiermee kan je op een hele snelle manier notities en herinneringen aanmaken en opslaan. De werking is vergelijkbaar met de ‘chat-heads’ uit Facebook Messenger.

OneNote Badge

Een drijvende button geeft je de mogelijkheid om direct een notitie te maken. Daarnaast kan je bijvoorbeeld vanuit de YouTube-app direct een video-link opslaan in je notitieblok. Ook een webpagina of een interessant artikel uit de DroidApp App kan gedeeld worden met OneNote om deze later te bekijken. De plaats van de button kan zelf aangepast worden en wanneer je de drijvende knop zat bent, kan je hem gemakkelijk van je scherm verwijderen. Aan een notitie kan je ook een foto toevoegen die je vanuit de badge kunt maken. Helaas is het niet mogelijk om scherp te stellen op het onderwerp, waardoor de foto vaag blijft.

Via onderstaande button kan je de update voor Microsoft OneNote gratis downloaden uit de Play Store.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel