Parchi: Microsoft Garage lanceert notitie-app in Material Design

Microsoft Garage heeft een eigen notitie-app uitgebracht onder de naam Parchi. De app is voorzien van Material Design en heeft een aantal functies waarmee je je notities sneller kunt beheren.

Parchi

Parchi is de nieuwe applicatie van Microsoft Garage. Microsoft Garage is een project voor medewerkers van Microsoft om aan hun ideeën te werken. In het verleden werden al diverse andere apps uitgebracht door het team. Nu is het dus de beurt aan de notitie-app Parchi.

De werking van de applicatie is eenvoudig. Met een druk op de knop kan je nieuwe notities aanmaken waaraan je een tag kunt koppelen. Door het toevoegen van een tag kan je je notities categoriseren. Ook kan je een kleur toekennen en kan je een herinnering instellen.

In Parchi is het ook mogelijk om een foto toe te voegen of een checklist te maken van je notitie. Hierdoor is de applicatie ook prima te gebruiken als taken-app. Een notitie kan je ook als favoriet markeren, archiveren of delen. Handig is dat je ook direct vanaf je vergrendelscherm een notitie aan kunt maken of laten weergeven, zodat je niets meer hoeft te vergeten.

Parchi

Parchi is weliswaar in de Play Store te vinden, maar in veel landen niet officieel beschikbaar. Tot die tijd kan je de Parchi APK downloaden, zodat je de app gewoon al kunt gebruiken.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel