Peach: sociale app nu (eindelijk) beschikbaar voor Android

Na vele iOS installaties is de app Peach nu ook beschikbaar voor Android. De sociale applicatie is donderdagavond uitgebracht in de Google Play Store. Peach is een sociaal netwerk waarbij er wordt gewerkt met commando’s. Peach is bedacht door de oprichter van videodienst Vine.

Peach

Peach is vanaf nu ook te downloaden voor Android-apparaten. Peach is een sociaal netwerk dat bedacht is door de oprichter van videodienst Vine. Toch is Peach niet helemaal vergelijkbaar met andere sociale netwerken zoals Twitter en Facebook. Peach maakt gebruik van commando’s; zogenoemde ‘magic words’. Deze commando’s bepalen wat er op de app ‘gaat gebeuren’.

Voorbeelden van commando’s is bijvoorbeeld ‘rate’ waarbij je een beoordeling achterlaat voor een film, song of boek. Daarnaast kan je ook snel een GIF’je sturen door het commando ‘gif’ te sturen en vervolgens het onderwerp in te voeren. Je kunt je status-updates publiek delen met de rest van de wereld of alleen met de vrienden op Peach. Ook kan je de huidige temperatuur delen van waar je je nu bevindt en nog verschillende andere commando’s toevoegen.

Met Peach kan je dus je berichtjes aanvullen met verschillende media zoals gifjes, beoordelingen en details. Daarin zit de kracht van Peach. Je kunt met Peach vrienden uitnodigen die in je telefoonboek staan of gewoon zoeken op gebruikersnaam. Via onderstaande button kan je Peach downloaden uit de Play Store.

Peach — share vividly
Peach — share vividly
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel