Periscope: eindelijk filmen en bekijken in ‘landscape’

Periscope heeft zojuist bekend gemaakt dat de applicatie een fijne update gaat krijgen. Tot vandaag kon je alleen in ‘portret-stand’ filmpjes maken en bekijken, maar dat is nu verleden tijd. Periscope is een dienst waarmee je live video uit kunt zenden vanaf je smartphone.

Periscope

Periscope heeft vanmiddag bekend gemaakt dat het voor Apple iOS en Android met een update gaat komen. De update voegt de mogelijkheid toe om de applicatie ook in de liggende stand, zogenoemde landscape-modus, te gebruiken. Tot vandaag was het enkel mogelijk om in de staande stand, de portret-modus’ te filmen en te bekijken, waardoor je soms je hoofd moest draaien.

Periscope landscape

Het beeld zal voortaan zich aanpassen aan de manier hoe gefilmd wordt en hoe jij de video wil bekijken. Vanaf nu is het ook mogelijk om privé-uitzending te delen met degenen die zowel jou volgen als die jij zelf volgt. Op deze manier zie je niet alleen degenen die jij volgt. Hierdoor moet het overzicht met personen natuurlijker worden, zo meldt Periscope. Eerder kwam de dienst al met een app-update waarbij een handig kaart-overzicht werd toegevoegd en de app in het Nederlands beschikbaar kwam.

Periscope prive

De update wordt vanaf nu uitgerold in de Google Play Store. Via onderstaande button kan je de app direct downloaden.

Periscope - live video
Periscope - live video
Ontwikkelaar: Twitter, Inc.
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel