Persfoto’s Huawei P10 tonen toestel in verschillende, stijlvolle kleuren

Tijdens de komende editie van het Mobile World Congress zal Huawei de Huawei P10 aankondigen. Deze smartphone zal de huidige P9 opvolgen. Na renders en uitgelekte beelden zijn nu persfoto’s van de Huawei P10 verschenen. Ook zien we de Huawei P10 Plus.

Huawei P10 persfoto’s

De persfoto’s van de Huawei P10 liggen op straat. De bekende leaker Evleaks heeft de foto’s naar buiten gebracht. Eerder werd al bekend dat het toestel definitief op 26 februari aangekondigd zal gaan worden, en ook plaatste de fabrikant een teaser met de Huawei P10 kleuren.

Huawei P10 Kleuren

Op de foto’s die nu zijn verschenen zien we de Huawei P10 met een ‘plat’ scherm en ook krijgen we de Huawei P10 Plus met een gebogen display te zien. De vormgeving van die laatste doet denken aan de Galaxy S7 Edge van Samsung, waarbij het scherm ook aan de zijkanten doorloopt.

Huawei zal net als bij de Huawei P9 samenwerken met Leica voor de camera. Vermoedelijk krijgen de smartphones een 12 megapixel dual-camera. Ook zien we de toestelkleuren; goud, blauw en groen. Waarschijnlijk komt er ook nog wel een zwarte en zilveren variant, maar dat is nog even afwachten. Beide toestellen krijgen een 5,5 inch QHD-display, een Kirin 960 processor, 32GB opslagruimte en 4GB aan RAM-geheugen.

Huawei P10 Plus

Bij de P10 Plus bevindt zich de vingerafdrukscanner aan de achterzijde, terwijl die van de P10 zelf naar de voorkant is verplaatst, geïntegreerd in de home-button. Deze wijziging is opvallend. Eerder plaatste Huawei de scanner enkel aan de achterzijde. De foto hierboven is overigens gebaseerd op renders en zou mogelijk nog licht af kunnen wijken, maar dit beeld bevestigt de eerdere berichten.

De introductie van de twee toestellen, en naar verwachting ook de Huawei Watch 2, staat gepland voor 26 februari. Dit is de dag waarop ook Nokia (HMD Global) en LG hun nieuwe smartphones zullen aankondigen.

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel