Eigen persoonlijke Mini-emoji maken met Google’s Gboard

De emoji binnen Gboard voelen misschien niet helemaal als “jou” aan maar met nieuwe Mini-stickers kan je een beetje van jezelf laten terugkomen in je berichten. Deze sticker versies kan je precies aanpassen aan hoe jij je voelt en eruit ziet!

Mini-stickers als eigen emoji

Deze gepersonaliseerde emoji worden middels machine learning samengesteld op basis van een foto die je naar de dienst stuurt. Na het nemen van een selfie kijkt het neural network naar je huidskleur, haarstijl en accessoires om je look zo goed mogelijk te personaliseren. Na deze stap kan je zelf nog extra’s toevoegen of details bewerken. In iedere haarkleur zijn verschillen mogelijk waardoor niet iedere Mini emoji op elkaar lijkt.

Mini emoji Gboard

Ben je op een later moment niet meer zo blij met je eigen gepersonaliseerde emoji dan kan je hem heel eenvoudig weer aanpassen. De functie voor het maken van eigen gepersonaliseerde Mini emoji, is vanaf vandaag te vinden in Google’s eigen Gboard toetsenbord app. Via de download link onder dit bericht kan je de Gboard-app downloaden.

Gboard: het Google-toetsenbord
Gboard: het Google-toetsenbord
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel