Eindelijk: duidelijke persrender toont nieuwe Huawei P10 in volle glorie

We hebben de afgelopen tijd al vaak wat gehoord over de Huawei P10. Eindelijk is nu het moment aangebroken dat we het toestel écht goed te zien krijgen. We zien nu namelijk een Huawei P10 persrender. Zo komt de smartphone eruit te zien.

Huawei P10 persrender

Een groot geheim was de Huawei P10 niet meer. In de afgelopen dagen en weken zijn we veel over de nieuwe telefoon te weten gekomen. De bekende leaker Evleaks heeft een persrender van de Huawei P10 naar buiten gebracht. Dit betekent dat we het toestel van alle kanten goed te zien krijgen.

Huawei P10

Aan de voorkant zien we voor het eerst bij Huawei een home-button. Hierin is de vingerafdrukscanner geïntegreerd. Deze is dus bij dit toestel niet meer aan de achterzijde te vinden. Achter zien we nog wel steeds de dual-camera waarbij samen is gewerkt met Leica. Eerder zagen we ook de persfoto’s van de kleuren van de Huawei P10.

De aankondiging van de Huawei P10 staat gepland voor aanstaande zondag, 26 februari. We verwachten op die dag ook bij Huawei de Watch 2 en P10 Plus. Op die dag zelf worden ook verschillende andere smartphones aangekondigd, zoals de LG G6 en verschillende smartphones van Nokia.

Lees ook

Reageer op dit artikel