Nokia komt met Nokia 3, 5 en 6 naar MWC; ook Nokia 3310 in nieuw jasje

Nokia is aanwezig tijdens het Mobile World Congress en zal hier niet alleen de Nokia 6 voor Europa laten zien. De van oorsprong Finse fabrikant heeft nog veel meer in petto. Zo kunnen we een ‘eerbetoon’ verwachten van de Nokia 3310 en komt het HMD Global met de Nokia 3 en Nokia 5.

Nokia tijdens het MWC 2017

De komende editie van het Mobile World Congress belooft een erg interessante editie te worden. De smartphones van Nokia komen er namelijk aan! In China kon men al kennis maken met de Nokia 6 en nu is bekend dat deze smartphone ook naar Europa zal komen. In China wist de Nokia 6 al voor een enorme populariteit te zorgen. In Europa zal het toestel een prijs krijgen van 249 euro, zo is de verwachting.

Nokia 6

Nokia 3

Naast de Nokia 6 kunnen we ook de Nokia 3 en de Nokia 5 verwachten, zo meldt Evan Blass (Evleaks), een bron die met grote regelmaat het bij het juiste eind heeft. Over de Nokia 3 is nog niet veel bekend. Wel zal het toestel een prijs krijgen van 149 euro en komt het dus naar Europa.

Nokia 5

Over de Nokia 5 is al meer bekend. Dat toestel moet beschikken over een 5,0 inch 720p HD-display, 2GB RAM en een 12 megapixel camera. De processor zou hetzelfde zijn als de Nokia 6; een Snapdragon 430 octa-core. Volgens de bron komt de prijs van dit toestel te liggen op 199 euro.

Nokia 3310

Nokia 3310

Jawel, de Nokia 3310 is terug van (eigenlijk nooit) weggeweest. Het meest populaire toestel stond bekend om zijn enorme onverwoestbare degelijkheid. Er zijn 126 miljoen exemplaren verkocht van de 3310 en ook de accuduur was geweldig; en er was Snake natuurlijk!

HMD Global komt met een eerbetoon aan de Nokia 3310. Hoe deze er precies uit komt te zien is helaas niet bekend. Wel is bekend dat het toestel vooral een interessant moet zijn voor degenen die een tweede toestel erbij willen. We verwachten geen echte smartphone-eigenschappen van dit toestel. Ook is niet bekend of er iets van Android aanwezig zal zijn. De prijs komt te liggen op 59 euro.

HMD Global MWC 2017 Nokia

Aankondiging

Eerder verscheen het bericht over dat Nokia de stock Android interface zou gebruiken. Ook bleek uit datzelfde bericht dat de toestellen een Nexus-behandeling zullen krijgen. Nokia, ofwel HMD Global, houdt haar persconferentie op 26 februari in Barcelona. DroidApp zal hiervan uitgebreid verslag doen uiteraard!

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel