PES 2017: nieuwe toffe voetbal-game beschikbaar voor Android

Ontwikkelaar Konami heeft de nieuwe versie van voetbal-game PES 2017 uitgebracht voor Android. Het spel is nu dus beschikbaar in de Google Play Store (en voor iOS) nadat enkele maanden geleden al voor andere platformen het spel beschikbaar kwam. Met PES 2017 kun je een eigen voetbalteam samenstellen en de uitdaging aangaan met je vrienden. De game ziet er grafisch goed uit!

PES 2017

In Pro Evolution Soccer, ofwel PES 2017, kunnen voetballiefhebbers hun hart ophalen. De game is vanaf nu beschikbaar in de Google Play Store. Met PES 2017 voor Android kun je een eigen team ‘opbouwen’ waarbij je niet alleen de spelers kunt kiezen maar ook tactieken kunt toepassen.

Je kunt je keuze maken uit verschillende clubs; waaronder de verschillende clubs uit de Nederlandse Eredivisie. Daarbij kies je ook een trainer en kan je een eigen naam bedenken voor je team. De besturing is prettig en de graphics zijn van erg goede kwaliteit. Soms lopen dingen niet helemaal in elkaar vloeiend over, maar niet heel storend.

Volgens de ontwikkelaar heeft iedere speler iets unieks en is iedere wedstrijd een nieuwe ervaring. PES 2017 heeft verder de mogelijkheid om met of tegen grote talenten te spelen zoals Lionel Messi, Suarez, Pique en Neymar. Je kunt je vrienden uitdagen in een ‘Local Match’ of ‘Online Match’ en je team de wedstrijd laten spelen.

PES 2017 is gratis beschikbaar, maar biedt wel enkele in-app aankopen die geld kosten waarmee je toegang krijgt tot bepaalde extra mogelijkheden. Tijdens het spelen van games kun je weer punten verdienen die je in het spel kunt gebruiken. PES 2017 is zeker het spelen waard.

eFootball PES 2021
eFootball PES 2021
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel