FIFA 17 Mobile nu beschikbaar voor Android via Play Store

Electronic Arts (EA) heeft zojuist haar nieuwste voetbal-game uitgebracht in de Google Play Store. De game heet op verschillende platformen FIFA 17, maar wordt voor de mobiele platformen FIFA Mobile genoemd. FIFA 17 Mobile is flink verbeterd en voorzien van tal van mogelijkheden en strakke graphics.

FIFA 17 Mobile

FIFA 17 voor Android is zojuist uitgebracht door de ontwikkelaar van het spel, zo ontdekte DroidApp. Het werd eerder al duidelijk dat het nieuwe voetbalspel in de herfst van dit jaar zou verschijnen. Van de week verscheen de applicatie als eerst voor Windows Phone en vandaag dus ook voor Android. FIFA Mobile 17 volgt FIFA 16 op dat vorig jaar verscheen.

FIFA 17 Mobile

Er zijn in het spel meer dan 30 competities, 650 teams en 17.000 spelers beschikbaar. Hiermee belooft EA dat de game beter is dan ooit. Zo zijn de graphics nog beter en is het spel opnieuw ontworpen. Helaas lijkt het erop dat de Nederlandse Eredivisie niet in FIFA 17 Mobile beschikbaar is.

Bij het eerste gebruik kan je je aanmelden als gast, met je Facebook-account of met Google Play Games. Je kiest je naam en het embleem voor je club met de bijbehorende club. Om in het spel te komen begin je met een reeks strafschoppen en een aantal andere oefeningen. Hierdoor kun je kennis maken met de bediening, werking en de bedoeling van het spel. Tijdens deze oefeningen krijg je verschillende beloningen zoals spelers en onderdelen.

Via het menu kan je je team inzien en ook kan je in FIFA Mobile je team beheren, spelers wisselen en spelers aanschaffen op de transfermarkt. Er zijn verschillende evenementen in FIFA 17 Mobile beschikbaar waaraan je kunt deelnemen.

FIFA 17 Android

Downloaden

Wil je FIFA 17 voor Android zelf proberen? De game is vanaf nu beschikbaar in de Google Play Store via onderstaande button. De game is gratis beschikbaar, maar biedt voor extra mogelijkheden wel verschillende in-app aankopen.

FIFA Voetbal
FIFA Voetbal
Ontwikkelaar: ELECTRONIC ARTS
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel