Pixel 4 XL op bezoek bij duurzaamheidstest, en dat ziet er niet goed uit

JerryRigEverything staat bekend om zijn video’s waarin hij de duurzaamheid van smartphones test. De nieuwste kandidaat is de Pixel 4 XL, de nieuwe high-end telefoon van Google. Maar hoe is het met de kwetsbaarheid en duurzaamheid van deze smartphone?

Pixel 4 XL in duurzaamheidstest

De Google Pixel 4 XL is op bezoek geweest bij JerryRigEverything. De vierde generatie Pixel is in verschillende opzichten verbeterd en een stap voorruit. Toch is niet iedereen even gecharmeerd van het toestel, want de specificaties zijn niet wereldschokkend. Bij iedere smartphone is het weer de vraag hoe goed deze tegen onheil van buitenaf kan.

Uit de video van Zack blijkt dat de telefoon bloot wordt gestaan aan een mes, vuur en de bekende buigtest. Toestellen die meer dan 800 dollar kosten, zoals deze Pixel 4 XL doorstaan deze test doorgaans prima, maar bij de Pixel 4 XL is dit een heel ander verhaal. Aan verschillende kanten scheurt het toestel en de telefoon kent blijkbaar een aantal zwakke plekken. Voor deze prijs is dat een slechte prestatie. De hele video kun je hieronder bekijken.

Skip naar minuut 1:24, dan begint de video.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel