Pixel (XL) verder uitgelekt: nu ook in het wit, en meer specificaties en foto’s

Google zal morgen de Pixel en Pixel XL smartphones aankondigen. In de uren ervoor komen we nu steeds meer te weten over de twee nieuwe toestellen. Foto’s van de Pixel in het wit krijgen we te zien en ook zijn meer specificaties uitgelekt van de toestellen.

Pixel en Pixel XL

Opnieuw is er meer informatie naar buiten gebracht over de Pixel en Pixel XL. Deze twee smartphones zullen morgen aan het eind van de middag door Google aangekondigd worden. Naast de eerder uitgelekte zwarte Pixel en Pixel XL zijn er nu foto’s verschenen van de witte versies van het toestel.

Wit

Ook telecomwinkel Carphone Warehouse heeft wat een en ander over het toestel naar buiten gebracht. Ook hier krijgen we het toestel in het wit te zien. Daarnaast zijn er meer foto’s te zien op de vroegtijdig gepubliceerde pagina. Tevens krijgen we meer informatie over de specificaties van de twee toestellen.

Google Pixel XL

Specificaties

Zoals verwacht krijgt de Pixel een 5,0 inch display en de Pixel XL een 5,5 inch display. Het betreft een AMOLED-display met Gorilla Glass 4. De resolutie is bij de Pixel 1080p Full HD en 1440p 2K bij de Pixel XL.

Google Pixel

Daarbij worden allebei de toestellen aangedreven door een Snapdragon 821 met een kloksnelheid van 2.15 GHz. Ook is er 4GB RAM en 32 of 128GB aan opslagruimte. De 64GB versie lijkt te zijn verdwenen. De accucapaciteit bedraagt bij de Pixel 70 mAh meer dan bij de Nexus 5X; 2770 mAh.

Google Pixel

Accu en camera

Bij de Pixel XL is de accucapaciteit gelijk aan die van de Nexus 6P: 3450 mAh. Verder draaien ze allebei op Android 7.1 Nougat, hebben ze een vingerafdrukscanner aan de achterzijde, is er een slot voor een nano-simkaart, een 12 megapixel camera met optische beeldstabilisatie en een 8 megapixel front-camera. Volgens de telecomwinkel zou er ook een MicroSD-kaart slot zijn, maar naar alle waarschijnlijkheid is dit een fout van de winkel.

4 oktober

Morgen, dinsdag 4 oktober, zal Google officieel het doek van de toestellen halen. DroidApp zal uitgebreid verslag doen van de aankondiging. We publiceerden gisteren al een uitgebreid artikel over onze verwachtingen van het evenement op 4 oktober.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel