Google Pixel: persafbeelding uitgelekt met nieuwe navigatie-toetsen

Eindelijk krijgen we een beter beeld bij de nieuwe Google Pixel smartphone. Het toestel zal op 4 oktober aangekondigd worden en na wat eerdere ‘vage’ foto’s, zien we nu echt goed hoe het toetel eruit komt te zien. Daarbij zien we ook de vernieuwde navigatie-toetsen.

Google Pixel

Op 4 oktober zal Google meerdere producten aankondigen. Gisteren lekte al een foto van de nieuwe 4K Chromecast; de Chromecast Ultra en nu is het de beurt aan de Google Pixel. Een persafbeelding van het toestel is nu uitgelekt en laat niet alleen het toestel zien, maar ook iets anders nieuws.

Google Pixel

Navigatie-toetsen

De navigatie-toetsen van de Google Pixel zijn ook anders dan we gewend zijn. In plaats van een witte rand en zwarte inhoud zijn de icoontjes van de toetsen nu volledig wit. Het is goed mogelijk dat dit enkel voor de nieuwe Pixel-toestellen wordt geïntroduceerd. Al eerder kwamen er details naar buiten over de nieuwe navigatie-toetsen met kleurrijke home-knop.

Het toestel op de foto is de Pixel, maar de bron geeft aan dat we op 4 oktober ook de Pixel XL definitief gaan zien. De bron is zeer betrouwbaar, en eerder zagen we het toestel al op uitgelekte foto’s. De Pixel is voorzien van de nieuwe Pixel Launcher met de ronde icoontjes.

Op 4 oktober zullen we op DroidApp uiteraard uitgebreid verslag doen van al het moois wat Google presenteert.

Bron
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel